fbpx

natur, kultur og byliv mødes

Bo i det nye Arenakvarter – et mekka af muligheder i Ørestaden

Synergi mellem det klassiske og moderne

Arenahaven er opført i en klassisk u-formet karré, der varierer i højde fra 6 til 11 etager. Det skaber et helt fantastisk lysindfald i det grønne gårdrum og på de syd- og vestvendte altaner. Bygningerne er tegnet af PLH Arkitekter med stor tanke for det arkitektoniske helhedsindtryk.

En spændende facade

Arenahaven er opført i reliefmurværk i lyse og danske teglsten fra Petersen Tegl, der skaber et spændende spil i facaden.

Herudover prydes bygningen af forskudte stålaltaner i et varieret mønster, som skaber dynamik og giver bygningen dybde og karakter.

De store vinduespartier fra Velfac er optimeret til at give det bedst mulige lysindfald i lejlighederne.

DGNB-præcertificeret guld

Arenahaven er et bæredygtigt byggeri, og det vises blandt andet gennem en præcertificering af DGNB guld. Det betyder, at Green Building Council har foretaget en helhedsvurdering af den miljømæssige, økonomiske, sociale, tekniske og procesrelaterede bæredygtighed i Arenahaven.

Guld-certificeringen viser, at over 65% af byggeriet er opført i henhold til DGNBs kriterier.

Et grønt alternativ

I Arenahaven ses DGNB-tiltagene bl.a. i de bæredygtighedscertificerede materialer, der er brugt i byggeprocessen. Her opføres 239 m2 solceller, der skal være med til at gøre bygningen selvforsynende af grøn energi.

 

Bæredygtigt og spirende liv

Her er etableret et sedumtag, der er miljøvenligt og bæredygtigt, og også opsamler regnvand, og derved aflastes kloakken. Det spirende gårdrum er også udformet som et LAR-anlæg, der afleder regnvandet på bæredygtig vis.