fbpx

Nyopførte 2,3 og 4 værelses lejeboliger

Velkommen til Arenahaven

Oplev Arenahavens 153 boliger, der er beliggende i en skøn synergi mellem natur og by, på kanten af Kalvebod Fælled og Ørestads pulserende byliv.

Bag Arenahaven står ATP Ejendomme som bygherre og DEAS som ansvarlig for udlejning.

Kom til åbent hus i Arenahaven

Hver onsdag kl. 16:30 – 17:30
og søndag kl. 12:30 – 13:30

Forholdsregler mod coronavirus ved fremvisning

Har du hoste, feber, forkølelse eller i risikogruppen, bedes du ikke møde op til fællesfremvisningen. Det anbefales at medbringe håndsprit. 

Kom max. 2 personer
Er der flere end 4 personer til fremvisningen, vil boligen blive fremvist i hold, hvorfor ventetid kan forekomme

Vær opmærksom på Bekendtgørelse vedr. ”Forbud mod større forsamlinger (flere end 10 personer – COVID-19) på et offentlig tilgængeligt sted”. Respekteres dette ikke, kan det udløse bøder til de tilstedeværende.

Tak for din forståelse og god fremvisning.

Venlig hilsen
DEAS

Et unikt, levende og mangfoldigt byrum

Boligerne er formet som en åben, U-formet karré med varieret højde. Mod syd er karréen seks etager, mens bebyggelsen langs den vestlige facade gradvist trapper op imod karréens nordvestlige hjørne, der er opført i 11 etager. Boligerne findes i 2, 3 og 4-værelses lejligheder mellem 74 – 109 m².

Alt du har brug for, lige om hjørnet
Nærområdets grønne karakter underbygges ikke bare af gårdhaven, men også af en ”lommepark” i grundens nordvestlige hjørne, samt af hele bebyggelsens beplantede tagflader. Gårdhaven er hævet i forhold til de omkringliggende gader, så stuelejlighederne ligger i niveau med gården, men er hævet over gaden. Alle boliger fra 1.-10. sal har stor, rummelig altan, vendt mod syd eller vest, mens stuelejligheder har en skøn terrasse. Arenahaven er et attraktivt sted at bo – på en gang både fredeligt og dynamisk, med Fælledens natur, Ørestad station, Fields og Royal Arena inden for kort gåafstand.
Lyse lejeboliger tæt på by & natur
Parkeringsplads kan lejes i karréens nærliggende P-hus, mens Arenahavens kælder vil rumme rigelig plads til cykler og depotrum. Karréen har desuden multianvendelige fælleslokaler med tilhørende køkken og terrasseareal, der vender ud mod det fælles, grønne gårdmiljø. Arkitektonisk fremstår boligerne levende, dels på grund af variation i byggeriet, ikke bare i højden, men også på grund af et varieret udtryk i facaderne, der er opført i lyse, håndstrøgne mursten med et rigt farvespil. Rammer på vinduer og døre er i en varm farvetone, og altanerne er belagt med hårdttræ.

Vil du vide mere om arenahaven?

Hannemanns Allé 44, 2300 København S  DEAS A/S  arenahaven@deas.dk  Tlf. 70 30 22 02